Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Airfryer kokemuksia

Airfryer kokemuksia — paras airfryer 2023

Olemme tehneet tutkimusta ja testejä tuodaksemme sinulle parhaan airfryer vuonna 2023. Tässä artikkelissa tarjoamme sinulle perusteellisia arvosteluja, vertailuja ja sisäpiirin tietoa parhaista saatavilla olevista airfryer. Ihmetteletkö, mikä airfryer on? Selitämme sen sinulle. Kiinnostunut siitä, miten TestiVoittaja arvioi ja valitsee tuotteet? Selitämme heidän prosessinsa. Lisäksi jaamme kymmenen keskeistä tekijää, jotka kannattaa ottaa huomioon airfryer ostaessa. Ole valmis tekemään perusteellisesti harkittu päätös kattavan oppaamme avulla!

Mikä on paras airfryer?

Kun on kyse parhaan airfryer löytämisestä, olemme tutkineet ja vertailleet viittä huippumallia: WILFA AF1B-350, Electrolux Explore 6, Ninja AF400, OBH Nordica Easy Fry ja OBH Nordica ActiFry Genius. Jokainen näistä airfryer tarjoaa uniikkeja ominaisuuksia ja toimintoja, jotka vastaavat erilaisia ruoanlaittotarpeita. Tässä keskustelussa käymme läpi jokaisen mallin suorituskyvyn, kapasiteetin, käytettävyyden ja kokonaisarvon rahan suhteen auttaaksemme sinua tekemään tietoisen päätöksen siitä, mikä airfryer sopii sinulle parhaiten.

1. Wilfa AF1B-350

WILFA-AF1B-350

Paras airfryer
on WILFA AF1B-350

Wilfa AF1B-350 airfryer on innovatiivinen keittiölaitet, joka tarjoaa terveellisemmän tavan valmistaa paistettuja ruokia. Se käyttää kuumailmakierto-tekniikkaa paistaakseen ruokaa vähällä tai ilman öljyä, mikä johtaa rapeisiin ja herkullisiin aterioihin. Airfryer on 3,5 litran kapasiteetti, mikä sopii pienille ja keskikokoisille perheille. Siinä on säädettävä lämpötilan säätö ja ajastin tarkkoja ruoanvalmistustuloksia varten. Irrotettava kori helpottaa puhdistusta ja kompakti muotoilu säästää tiskitilaa.

 

 

 

Tuotetiedot

   

   • Kapasiteetti: 3,5 litraa
   • Säädettävä lämpötilan säätö
   • Ajastin
   • Irrotettava kori
   • Kompakti muotoilu

  Hyvät puole

    

    • Terveellisempi vaihtoehto perinteiselle paistamiselle
    • Monipuoliset ruoanvalmistusmahdollisuudet
    • Helppo puhdistaa
    • Kompakti koko säästää tiskitilaa

   2. Electrolux Explore 6

   Electrolux Explore 6

    

   Koe Electrolux Explore 6 airfryer kätevyys ja monipuolisuus sen monitoimisten ruoanvalmistusmahdollisuuksien avulla. Tämä keittiölaitteisto mahdollistaa paistamisen, grillaamisen, paahtamisen ja leipomisen erilaisille ruoille, tarjoten loputtomia mahdollisuuksia herkullisiin aterioihin. Ilmankierto varmistaa tasaisen kypsymisen joka puolelta, tuloksena luonnollisen rapeat lopputulokset, jotka sopivat koko perheelle.

   Electrolux Explore 6 airfryer voit nauttia terveellisemmistä versioista suosikkisi paistetuista ruoista. Se käyttää kuumailmakiertoa kypsentääkseen raaka-aineet joka puolelta, tuloksena luonnollinen ja rapea rakenne samalla käyttäen vähemmän öljyä verrattuna perinteisiin paistomenetelmiin. Voit valmistaa monenlaisia ruokia, kuten paahdettuja vihanneksia, pizzaa, paistettua kanaa tai muffineja terveellisellä twistillä.

   Electrolux Explore 6 airfryer ei ole vain monipuolinen, vaan tarjoaa myös käteviä ominaisuuksia. Siinä on esiohjelmoituja asetuksia helppoa ruoanlaittoa varten ja mahdollistaa manuaalisen ajan ja lämpötilan säädön. Kahdeksan automaattiohjelmaa saatavilla, voit nopeasti saavuttaa herkullisia tuloksia räätälöitynä tarpeisiisi.

   Tuotetiedot

     

     • Monitoiminen: paista, grillaa, paahda, leivo
     • Kahdeksan automaattiohjelmaa
     • Suuri kapasiteetti perheaterioille
     • Astianpesukoneen kestävät irrotettavat osat

    Hyvät puole

    • Terveellisempiä ruoanvalmistusvaihtoehtoja vähemmällä öljyllä
    • Monipuoliset ruoanvalmistustoiminnot
    • Kätevät esiohjelmoidut asetukset

    3. Ninja AF400

    Ninja AF400

     

    Jos etsit monipuolista airfryer kätevillä ominaisuuksilla, kannattaa harkita Ninja AF400. Airfryer on varustettu kaksivyöhyke -teknologialla, jonka ansiosta voit valmistaa kaksi eri ruokalajia samanaikaisesti ilman makujen siirtymistä. 8 valittavissa olevan ruoanlaitto-ohjelman avulla, mukaan lukien ilmankuivaus, paistaminen, leivonta, grillaus ja kuivaaminen, voit valmistaa monenlaisia aterioita tyydyttääksesi mielihalusi.

    Ninja AF400 suuri kapasiteetti varmistaa, että voit valmistaa suuria annoksia ruokkimaan perheesi tai vieraasi. Käyttöpaneeli on helppokäyttöinen ja selkeä, mikä tekee ruoanlaittokokemuksestasi saumattoman. Lisäksi tämä airfryer tarjoaa 6 mukautettavaa ruoanlaitto-ohjelmaa tarkkojen tulosten saavuttamiseksi joka kerta.

    Tuotetiedot

      

      • Kaksivyöhyke -teknologia
      • 8 ruoanlaitto-ohjelmaa
      • Suuri kapasiteetti
      • Helppokäyttöinen käyttöpaneeli
      • 6 mukautettavaa ruoanlaitto-ohjelmaa

     Hyvät puole

       

      • Monipuoliset ruoanlaittomahdollisuudet
      • Suuri kapasiteetti suuremman joukon ruokkimiseen
      • Kätevä käyttöpaneelin muotoilu
      • Mukautettavat ruoanlaitto-ohjelmat

      4. OBH Nordica Easy Fry

      OBH Nordica Easy Fry

       

      OBH Nordica Easy Fry on kätevä ja monipuolinen keittiöväline, joka auttaa sinua valmistamaan herkullisia ruokia helposti ja nopeasti. Tämä innovatiivinen airfryer käyttää vähän tai ei lainkaan öljyä, joten voit nauttia terveellisemmistä aterioista ilman rasvaa. Se tarjoaa myös erilaisia valmistusasetuksia, joten voit valmistaa erilaisia ruokia, kuten ranskalaisia per.

      OBH Nordica Easy Fry, jossa on 4,2 litran tilavuus ja tarkka ruoanlaitto-ominaisuus, tarjoaa helppoa ja monipuolista ruoanvalmistusta erilaisiin ruokalajeihin. Tämä airfryer on suunniteltu tarjoamaan terveellisiä ruoanlaittomahdollisuuksia samalla kun se tuottaa herkullisia tuloksia. Tilava kapasiteetti mahdollistaa suurempien annosten tai useiden ruokien valmistamisen samanaikaisesti, mikä tekee siitä täydellisen perheille tai vieraiden viihdyttämiseen. Tarkka ruoanlaitto-ominaisuus varmistaa, että ruokasi kypsyy tasaisesti ja täydellisesti joka kerta. Olitpa sitten paistamassa, grillaamassa, leipomassa tai paistamassa, tämä airfryer on sinulle sopiva.

      Tuotetiedot

        

        • Tilavuus: 4,2 litraa
        • Tarkka ruoanlaitto-ominaisuus
        • Soveltuu terveelliseen ruoanlaittoon

       Hyvät puole

         

        • Monipuoliset ruoanvalmistusmahdollisuudet
        • Tilava kapasiteetti suuremmille annoksille
        • Tarkka ruoanlaitto-ominaisuus varmistaa tasaiset tulokset

        5. OBH Nordica ActiFry Genius

        OBH Nordica ActiFry Genius

         

        Valmistaudu nauttimaan herkullisista ja rapeista aterioista OBH Nordica ActiFry Genius airfryer avulla, joka tarjoaa 9 erilaista ruoanvalmistusohjelmaa ja voidaan ohjata My ActiFry -sovelluksen kautta. Tämä airfryer mahdollistaa suosikkiruokiesi valmistamisen vain pienellä määrällä öljyä, mikä johtaa terveellisempiin aterioihin tinkimättä mausta. 1,2 kg:n kapasiteetilla se on täydellinen koko perheelle tai vieraiden viihdyttämiseen.

        OBH Nordica ActiFry Genius airfryer on Dual Motion -teknologia, joka optimoi kuuman ilman kierron ja sekoittaa ruoan automaattisesti tasaisen kypsennyksen varmistamiseksi. Se on myös varustettu astianpesukoneen kestävällä tarttumattomalla pinnoitteella varustetulla kulholla, joten puhdistaminen on helppoa. Kätevä näyttö näyttää valitun ohjelman ja jäljellä olevan kypsennysajan, varmistaen tarkan kypsennyksen joka kerta.

        Tuotetiedot

          

          • Mitat: Korkeus: 39,1 cm
          • Syvyys: 1,2 cm
          • Paino: 4,08 kg
          • Väri: Musta

         Hyvät puole

           

          • Tarjoaa 9 erilaista ruoanvalmistusohjelmaa
          • Voidaan ohjata My ActiFry -sovelluksen avulla
          • Dual Motion -teknologia varmistaa tasaisen kypsennyksen
          • Tarttumattomalla pinnoitteella varustettu kulho kestää astianpesukoneen

          Rakastatko sinäkin paistettuja tai friteerattuja herkkuja? Nyt niitä voi valmistaa myös kotikeittiössäsi entistä helpommin ja terveellisemmin! Air fryerit ovat suomalaiskeittiötkin viime aikoina vallannut villitys. Suomeksi näiden näppärien keittiökoneiden nimi on yleensä joko kiertoilmakypsennin tai ilmafriteerauskeitin.

          Monelle tutumpien rasvakeitinten sijaan air fryerien friteerausmenetelmä on terveelliseen ruoanlaittoon hyvin soveltuva kuuma ilma. Air fryerin avulla onnistuvat monipuoliset reseptit helpoista lohkoperunoista ja paistetusta broilerista sämpylöihin ja kakkuihin. Air fryer resepteihin erikoistuneita keittokirjoja ja sosiaalisen median ryhmiä löytyy jo huomattava määrä ja yhä useampi onkin rakastunut tähän terveelliseen tapaan valmistaa rapeita ranskalaisia ja meheviä liharuokia ilman ylenmääräistä öljyn tai muiden rasvojen käyttöä.

          Air fryerit eivät kuitenkaan ole vain terveystietoisten ostajien paras valinta, vaan ne toimivat kuten pienoiskokoinen uuni. Siitä syystä ne sopivat erityisen hyviin pienikokoisiin keittiöihin, opiskelijakämppiin ja vaikka kesämökille. Pienen kokonsa takia air fryer on yleensä helppo liikutella ja varastoida. Se myös kypsentää ruoan nopeammin ja käyttää vähemmän energiaa kuin tavallinen uuni tai mikro.

          Alla vertailemamme air fryerit ovat useiden testien parhaita malleja. Lue lisää jotta löytäisit eri merkkien joukosta juuri sinulle parhaiten sopivan testivoittajan.

          Miten air fryerit toimivat?

          Air fryerit ovat kuin minikokoisia uuneja. Niiden tehokas tuuletin puhaltaa kuumaa ilmaa paistettavan ruoan ympärille kiertoilmauunin tapaan. Ne sopivat erityisen hyvin tavallisesti rasvassa paistettavien ruokien tekoon ja takaavat samankaltaisen friteeratun lopputuloksen. Ne ovat myös hyvä tapa lämmittää ruoanjämiä mikron sijaan ja pitävät huolta, että lämmitettävä ruoka pysyy rapeana. Air fryerit sopivat sekä pakastevalmisteiden että tuoreiden raaka-aineiden kypsentämiseen ja lämmittämiseen.

          Miten valita hyvä air fryer?

          Air fryeria valitessa on hyvä kiinnittää huomiota kolmeen asiaan:

          1. Helppokäyttöisyys

          Hyvä air fryer on helppo ja yksinkertainen käyttää. Siinä on selkeä näyttö ja painikkeet, joiden avulla koneen toimintoja on helppo säädellä.

          2. Tehokkuus

          Hyvä air fryer on tehokas ja sopivan kokoinen ruoan ekonomiseen valmistamiseen. Kannattaakin miettiä kuinka isoja annoksia ruokaa yleensä valmistat kerralla ja valita air fryer joka sopii tähän käyttöön.

          3. Käytännöllisyys

          Useimmissa air fryereissa on irrotettava uunipelti ja ritilä, jonka päällä ruoka kypsentyy. Hyvän air fryerin merkki on, että irrotettavat osat ovat konepesunkestäviä, mikä helpottaa sen puhtaanapitoa. Joissain malleissa on myös esimerkiksi ikkuna, jonka läpi ruoan kypsentymistä voi seurata.

          Näiden lisäksi esimerkiksi laitteen koko, johdon pituus ja muut käytännön ominaisuudet kannattaa tarkistaa ennen ostopäätöksen tekemistä. Tänään testissä olevat air fryerit ovat kaikki erinomaisia malleja, jotka sopivat monenlaisiin kotitalouksiin ja käyttötarkoituksiin.Philips Avance sarjan air fryerit ovat tyylikkäitä, tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Tämä malli on tilava ja sopii hyvin isommankin perheen tarpeisiin. Philipsin käyttämä Twin TurboStar-teknologia varmistaa, että laite kierrättää ilmaa tehokkaasti, mikä varmistaa ruoan nopean ja tasaisen kypsentymisen. Kiertoilman lisäksi tämä air fryer sisältää erillisen lämpöelementin, joka ruskistaa ruoan pinnan jättäen sen kuitenkin sisältä pehmeäksi ja meheväksi. Vaikka Philips Avance Airfryer on suunniteltu terveellistä ruoanlaittoa varten, sen kypsennystulos on erinomainen ja se sopii hyvin jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Tämä malli on sarjan XXL-koon keitin, jonka kapasiteetti on jopa 1,4 kiloa – tarpeeksi iso vaikka kokonaisen kanan paistamiseen. Philips Avance Airfryer on helppo puhdistaa ja sekä sen uunipelti että ritilä kestävät tiskikonepesun.

          Näin TestiVoittaja arvioi ja valitsee tuotteet?

          TestiVoittaja arvioi ja valitsee tuotteita tiettyjen kriteerien perusteella. Kun kyseessä on paras airfryer, analysoimme tarkasti eri tekijöitä määrittääksemme parhaan vaihtoehdon. Ensinnäkin, tarkastelemme jokaisen ilmankuivaimen ruoanlaittotehokkuutta ja sen kykyä tarjota rapeaa ja tasaisesti kypsennettyä ruokaa. Arvioimme myös kuivaimen kapasiteettia ja kokoa varmistaaksemme, että se sopii erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi arvioimme käytön helppoutta ja puhdistusominaisuuksia sekä muita toimintoja tai lisävarusteita, jotka parantavat kokemusta kokonaisuudessaan. Energiatehokkuus ja kestävyys ovat myös tärkeitä tekijöitä, joita otamme huomioon testausprosessissamme. Arvioimalla näitä kriteereitä perusteellisesti pyrimme auttamaan kuluttajia löytämään täydellisesti heidän mieltymyksilleen ja tarpeilleen sopivan parhaan airfryer.