Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Paras bluetooth-kaiutin test

Paras bluetooth-kaiutin | Vertailu | Kaiuttimet testissä

Vuoden 2021 parhaat Bluetooth-kaiuttimet ovat pakolliset kaikille musiikin ystäville. Ne on oltava mukana siirrettävyyden, kestävyyden ja fantastisen äänenlaadun ansiosta – eikä ole vaikea nähdä, miksi niistä on tullut suositut musiikkifaneille, jotka haluavat viedä musiikkinsa mukanaan minne tahansa he menevätkin. Olipa kyse sitten autotallista, puutarhasta tai rannasta, parhaat Bluetooth-kaiuttimet ovat välttämätön ostos jos haluat kantaa musiikkisi mukanasi. Jos olet menossa rannalle, muista ostaa vedenpitävät kaiuttimet.

Koska ne ovat niin hyvä idea niin monille meistä, on olemassa valtava valikoima kannettavia kaiuttimia, joista valita. Tämä on hieno uutinen, mutta se tarkoittaa, että oikean valinnan tekeminen voi olla haaste. Sinun onneksesi olemme tehneet tutkimuksen ja testauksen, mikä tarkoittaa, että olemme parhaassa asemassa valitsemaan parhaat kannettavat kaiuttimet, joita voit ostaa vuonna 2021.

UE Boom 3

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Entinen paras Bluetooth-kaiutin on edelleen erinomainen matkustamiseen.

Vaikka emme olleet yhtä vakuuttuneita UE Boom 3:sta kuin sen edeltäjän UE Boom 2:n kanssa, tämä on silti yksi parhaista Bluetooth-kaiuttimista, joita rahalla voi ostaa vuonna 2021. Tämä on kaiutin, joka voi olla äänekäs eikä vääristää suurempia määriä. Se on riittävän kevyt, jotta voit kantaa sitä telttaretkellä. Se on sekä vedenkestävä että pölytiivis, ja siinä on nyt yhden kosketuksen sekoitus painike, jonka avulla voit kuunnella suosikki soittolistaasi koskematta koskaan puhelimeesi

Siellä on varmasti yksityiskohtaisempia kannettavia kaiuttimia, mutta hintaan joka on suhteellisen edullinen kaikille, UE Boom 3:ssa on kaikki oikeat ominaisuudet kolmantena vuonna peräkkäin. Ultimate Earsin avulla voit nyt mukauttaa UE Boom 3 -buumiasi, joten sinulla on vielä enemmän vaihtoehtoja väri- ja kuvioyhdistelmien suhteen.

Sonos Move

Sonos Move

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Sonos Move on suunniteltu paljon keskimääräistä Bluetooth-kaiutinta pidemmälle, sillä siinä on kaksi laadukasta ohjainta, vankka sovellus, joka avaa toiston sadoista langattomista lähteistä, monihuone ominaisuuksista ja älykkäästä äänensäätö tekniikasta, joka säätää kaiuttimen välittömän ympäristön perusteella. Se on monipuolinen kaiutin, joka seisoo vankasti niiden koti-Sonos-kaiuttimien rinnalla, joilla yritys teki nimensä.

Se ei ole täydellinen – se on raskas uskomattoman soundinsa sivutuotteena, se on kallis rikkaan ominaisuus sarjansa vuoksi, eikä sitä valitettavasti voida käyttää kotiteatterin takakaiuttimina. Mutta jos sinulla on rahaa, on vaikea olla ostamatta Sonos Movea, kun kyse on maailman parhaan Bluetooth-kaiuttimen metsästyksestä.

JBL Flip 5

JBL Flip 5

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

JBL Flip 5 on todiste siitä, että parhaat Bluetooth-kaiuttimet eivät aina ole niitä, joilla on vaikuttavimmat tekniset tiedot. JBL:n Flip 5 on yksinkertainen laite, jossa on vain Bluetooth-toisto ja vaatimattomat ominaisuudet, mutta jos haluat karun, upealta kuulostavan kannettavan kaiuttimen ja voit uhrata ääniohjauksen tai handsfree-puhelutoiminnot, et tule pettymään.

Siistin muotoilunsa ja IPX7-luokituksensa ansiosta se soveltuu käytettäväksi ulkona, mikä tekee siitä ihanteellisen ulkokaiuttimen ja kaverin retkille mukaan. Eikä se ole liian hinnakas. Tulossa on valikoima hienoja värejä – mukaan lukien silmiinpistävä camo-painatus – on nyt rajoitettu Eco Edition, joka on valmistettu 90% kierrätetystä muovista, kun taas kannettavan kaiuttimen koko pakkaus on biohajoava.

Miten valita paras bluetooth-kaiutin?

Nykyään monissa parhaissa Bluetooth-kaiuttimissa on myös ääni avustajat-, kuten Alexa ja Google Assistant. Tämä tarkoittaa, että jotkin langattomat kaiuttimet voivat myös kaksinkertaistua älykaiuttimina, joiden avulla voit hallita älykkäitä koti laitteitasi ja luottaa muihin ääni komentoihin. Minkälaista kannettavaa kaiutinta etsitkin, tämä opas auttaa sinua valitsemaan parhaan Bluetooth-kaiuttimen tarpeesi ja budjettisi huomioon ottaen.

MIKÄ KAIUTINTYYPPI ON SINULLE PARAS?

Valittavana on paljon kaiutin tyylejä – siksi olemme koonneet oppaan parhaista kaiuttimista, joita voit ostaa vuonna 2021.

Etsitkö hi-res-audiofiili kaiuttimia levysoittimesi kanssa käytettäväksi? Katso parhaat stereokaiuttimet. Oletko kyllästynyt tv:n heikkoon ääneen? Kokeile Dolby Atmos kaiuttimia. Jos tarvitset kaiuttimen, jonka voit ottaa kaikkialle, varmista että kurkkaat parhaat vedenpitävät kaiuttimet. Voit hallita älykotiasi täysin sijoittaen yhteen parhaista äly kaiuttimista, jotka tulevat Google Assistantin, Amazon Alexan tai Sirin mukana.

Markkinoilla on nykyään niin paljon uusia Bluetooth-kaiuttimia, joissa on upeat mallit ja uusin tekniikka, että voi olla hankalaa selvittää, mitä tarvitset. Vaikka valinta voi tuntua loputtomalta, on paljon ainutlaatuisia myyntipisteitä, jotka sopivat sinulle. Ensinnäkin jotkut kannettavat kaiuttimet on rakennettu äärimmäistä kestävyyttä varten, toiset ovat sää- ja vedenpitäviä retkeilyyn ja virittämiseen uima-altaan ääreen; Jotkut eivät kuitenkaan sovi ulkona käytettäväksi ja näyttäisivät sen sijaan kauniilta kodin sisällä.

Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, mikä on paras Bluetooth-kaiutin sinulle, aloita miettimällä, missä aiot käyttää sitä, ja etsi kaiutin, joka vastaa tarpeitasi. Tämä tarkoittaa, että jos olet rantaihminen, vesi- ja pölyeristys ulkokaiuttimessa ovat ehdottomat sinulle. Jos olet juhla ihminen, haluat ehkä yhdistää kaksi kaiutinta kaiuttimen monipiste parilla, jonka avulla useat laitteet voivat muodostaa yhteyden kerrallaan. Akun kesto, äänenlaatu ja muotoilu ovat ensiarvoisen tärkeitä kaikille kaiuttimille, ja olemme tehneet parhaamme ottaaksemme ne huomioon luetteloa luodessamme.