Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Paras Sähköhammasharja

Paras Sähköhammasharja

Paras Sähköhammasharja – Testivoittaja Tammikuu 2021

Monet hammashoidon ammattilaiset suosittelevat tavallisen hammasharjan vaihtamista sähköhammasharjaan, ja ne ovatkin nyt aiempaa yleisempi näky suomalaisissa kylpyhuoneissa. Sähköhammasharja edistää suun terveyttä ja auttaa taistelemaan karieksen ja plakin kertymistä vastaan. Se on erinomainen tapa pitää huolta suun hygieniasta, jotta sinunkin suusi pysyy terveenä mahdollisimman pitkään. Itselle sopivan sähköhammasharjan löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa, sillä markkinoilta löytyy lukuisia eri hintaluokkien malleja, joiden käyttöominaisuuksissa voi olla suuriakin eroja.

Oral-B - Genius X 20100S Electric Toothbrush - White

Oral-B - Genius X 20100S Electric Toothbrush - White

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Oral-B – Genius X 20100S Electric Toothbrush – White on uudenlainen älyhammasharja, joka tekee hampaiden huollosta entistä helpompaa ja tehokkaampaa. Sen sisäänrakennettu tekoäly tunnistaa harjaustyylisi ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen harjaustuloksen yhdessä harjan mukana tulevan älypuhelinsovelluksen avulla. Tämä sovellus on yhteydessä sähköhammasharjaasi Bluetooth yhteyden kautta.

Oral-B – Genius X 20100S Electric Toothbrush – White harjan edistyksellinen paineenhallintateknologia auttaa suojaamaan ikeniä ja hidastamaan harjausnopeutta, samalla kun sen kuusi erilaista harjaustilaa mahdollistavat yksilöllisen ja huolellisen harjaustuloksen. Oral-B – Genius X 20100S Electric Toothbrush – White on yksi testien tehokkaimmista malleista, joka värähtelee ja pyörii jopa 58 500 harjausliikkeen nopeudella minuutissa. Sen akunkesto on kohtalaisen hyvä, siihen nähden kuinka paljon eri ominaisuuksia harjassa on. Näihin kuuluu myös integroitu ajastin joka ilmoittaa kun kahden minuutin suositeltu harjausaika on kulunut. Oral-B Genius X sähköhammasharja myydään erityisen matkakotelon kanssa, joka mahdollistaa hammasharjan ja älypuhelimen lataamisen samaan aikaan.

Oral-B Pro-2 2200S Sensi UltraThin Sähköhammasharja

Oral-B Pro-2 2200S Sensi UltraThin test

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Oral-B on yksi markkinoiden suosituimmista sähköhammasharjojen valmistajista, eikä syyttä! Tämä Oral-B Pro-2 2200S -sähköhammasharja pitää huolta hampaiden puhtaudesta ja ikenien terveydestä. Sen ergonominen muotoilu tekee siitä helpon käyttää ja edistyksellinen 3D-harjaustekniikkansa ansiosta tämä harja suorittaa 48 800 harjausliikettä minuutissa. Sen pyörivä ja sykkivä harjaspää poistaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja. 

Oral-B Pro-2 2200S Sensi UltraThin sähköhammasharjassa on kaksi harjaustilaa. Daily Clean -asetus sopii hampaiden päivittäiseen pesuun ja Gum Care -tila mahdollistaa ikenien hellävaraisen puhdistuksen. Sähköhammasharjaa käyttäessä ei enää tarvitse varoa liikaa painamista, sillä tässä Oral-B sähköhammasharjassa on integroitu painetunnistin, joka auttaa säätelemään painetta hampaita harjatessa. Lisäksi hammasharjassa on kahden minuutin ajastin, joka muistuttaa, kun suositeltu harjausaika on kulunut. Se on hinnaltaan markkinoiden halvemmasta päästä, ja sen takia hintalaatu-suhteeltaan erinomainen ostajalle, joka hakee perussähköhammasharjaa hampaiden pesua helpottavilla ominaisuuksilla ja keskitason akunkestolla.

Jordan TBX-300B Jordan Smile Plus Sähköhammasharja

Jordan TBX-300B Jordan Smile Plus test

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Jordan TBX-300B Jordan Smile Plus sähköhammasharja tekee hampaiden harjaamisesta helppoa ja mukavaa. Siinä on kaksi yksinkertaista nopeusasetusta, USB-laturi ja helposti vaihdettavat harjaspäät. Jordan TBX-300B Jordan Smile Plus sähköhammasharjaan sopivat kaikki Jordan-harjaspäät, sekä useimmat Oral B -harjaspäät. Tämä malli mahdollistaa hampaiden ja ikenien hellävaraisen puhdistuksen paineenhallintajärjestelmän avulla, joka vähentää hampaita kuluttavaa liiallista painamista. Se myös ilmoittaa, kun kahden minuutin suositeltu harjausaika on täynnä. Jordan Smile Plus sähköhammasharja pyörii joko 8000 tai 10 000 harjausliikkeen nopeudella minuutissa, joten voit helposti valita itsellesi sopivan harjausnopeuden. Sen akku on vertailun paras ja tarjoaa jopa 180 minuuttia käyttöaikaa, sekä sisältää näppärän 10 minuutin pikalataustoiminnon. Tässä harjassa on vertailun matalin teho, mutta se voi juuri tämän takia antaa erityisesti herkkäsuiselle käyttäjälle mukavamman käyttökokemuksen.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Sähköhammasharja HX6802/04

test Philips Sonicare ProtectiveClean 4300

Hyvät Puolet:

Huonot Puolet:

Philips Sonicare ProtectiveClean sähköhammasharja on useiden aikaisempien testien voittaja innovatiivisen Sonic-teknologiansa ansiosta! Philipsin mukaan se poistaa jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja ruiskuttamalla vettä hampaidesi väliin harjauksen aikana. Se estää hampaiden reikiintymistä ja sitä voi käyttää turvallisesti myös hammasrautojen tai paikkojen kanssa. 

Tässä mallissa on integroitu paineenhallintajärjestelmä, joka ilmoittaa liiasta painamisesta äänimerkillä. Yksi tämän harjan parhaista ominaisuuksista on BrushSync -järjestelmä, joka tarkkailee harjaspään kuntoa ja ilmoittaa kun on aika vaihtaa uuteen harjaspäähän. Uusille sähköhammasharjan käyttäjille, se myös tarjoaa helppokäyttöohjelman, jonka avulla voit helposti totuttautua uuteen harjaustyyliin. Tämä ohjelma mahdollistaa harjaustehon nostamisen asteittain ensimmäisen 14 harjauskerran aikana. Lisäksi Philips Sonicare ProtectiveClean sähköhammasharjan älykäs SmartTimer kertoo, kun suositeltava kahden minuutin harjausaika on päättynyt, ja sen QuadPacer toiminto ohjaa sinua harjaamaan suun jokaisen alueen. 

Tämä hammasharja sisältää paljon toimintoja, jotka tekevät hampaiden harjauksesta entistä tehokkaampaa ja huolellisempaa ja sen teho on myös tämän testin paras. Samaan aikaan tämän mallin akunkesto on kuitenkin vertailun heikoin ja harja täytyykin muistaa ladata usein.

Onko aikeissasi vaihtaa vanha tavallinen hammasharjasi uuteen sähköhammasharjaan? Haluatko vertailla markkinoiden parhaita sähköhammasharjoja? Lue alta vertailumme ja löydä testien paras sähköhammasharja juuri sinulle!

Mitkä ovat sähköhammasharjan tärkeimmät ominaisuudet?

Sähköhammasharjaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti sen tehoon ja käyttöaikaan. Kannattaa myös miettiä, mitkä ominaisuuden hammasharjassa ovat sinulle tärkeitä. Joidenkin mallien ominaisuuksiin kuuluu muun muassa älypuhelimen kautta toimiva sovellus, joka auttaa sinua pitämään tasapuolisesti huolta suun kaikista osista. Toiset hammasharjat taas soveltuvat paremmin kiireiselle käyttäjälle, tai matkustelua rakastavalle ostajalle, erityisen hyvän akunkestonsa takia. Tämän takia kannattaakin valita testivoittajan sijaan harja, jossa on sinulle parhaiten sopivat ominaisuudet.

Sähköhammasharjat tulevat vaihdettavan harjaspään kanssa. Harjaspään säännöllinen vaihtaminen on erittäin tärkeää suun hygienian ja sähköhammasharjan puhdistustehon ylläpitämiseksi. On suositeltavaa, että harjaspää vaihdetaan vähintään kolmen kuukauden välein, jotta siihen ei kertyisi haitallisia bakteereja. Sen vaihtaminen voi kuitenkin olla tarpeen jo aikaisemmin, jos harjakset näyttävät kulumisen merkkejä sitä nopeammin. Tämän takia on myös hyvä valita malli, johon on helppo löytää vaihtoharjaspäitä.

Yhteenveto

Kaikki tämän vertailun hammasharjoista ovat moderneja ja toimivia. Ne ovat muotoilunsa puolesta helppo ja mukava käyttöisiä. Testissä harjojen suurimmat erot löytyvät käyttöajoista ja eri harjaustilojen määristä. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 sähköhammasharja ansaitsee erityismaininnan BrushSync-järjestelmänsä ansiosta, joka muistuttaa, kun on aika vaihtaa uuteen harjaspäähän. Tämä on erinomainen lisäominaisuus, jota muista vertailun harjoista ei löydy. Ikävä kyllä tällä harjalla on myös vertailun lyhin akunkesto, joten sitä täytyy muistaa ladata muita harjoja useammin.

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Sähköhammasharja HX6802/04

test Philips Sonicare ProtectiveClean 4300
95/100 meidän pisteet
4.5/5