Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

robotti imuri vertailu

Robotti-imuri testi 2023: Paras Robotti-imuri vertailu

Tervetuloa kattavaan arvosteluun parhaista robotti-imureista vuonna 2023. Tässä artikkelissa sukellamme robotti-imurien maailmaan vertaillen niiden ominaisuuksia ja suorituskykyä auttaaksemme sinua tekemään tietoisen ostopäätöksen. Olemme huolellisesti suorittaneet testejä ja arviointeja kymmenen tärkeän tekijän perusteella, jotka tulisi ottaa huomioon robotti-imuria ostaessa. Joten lähdetään tutkimaan ja löytämään täydellinen siivouskumppani kotiisi!

Paras robotti-imuri

robotti-imuri testi

Kun keskustellaan robotti-imureista, kolme mallia, jotka erottuvat joukosta, ovat iRobot Roomba S9+, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012 ja Xiaomi Robot Vacuum X10+. iRobot Roomba S9+ tunnetaan kehittyneestä karttateknologiastaan ​​ja tehokkaista imukyvyistään. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012 tarjoaa sekä imurointi- että moppausominaisuudet, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan. Viimeisenä Xiaomi Robot Vacuum X10+ ylpeilee vaikuttavalla akkukestolla ja älykkäillä navigointiominaisuuksillaan. Kaiken kaikkiaan nämä kolme mallia osoittavat erilaisia vahvuuksia suorituskyvyn ja toiminnallisuuden osalta robotti-imureiden maailmassa. Alla esittelemme robotti imuri vertailu.

1. iRobot Roomba S9+

Paras robotti-imuri on Roomba s9+

Jos etsit korkeimmin arvosteltua paras robotti-imuri, iRobot Roomba S9+ on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Sen uraauurtava teknologia ja 40-kertainen imuteho takaavat syvänpuhdistuksen kuten mikään muu. 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä ja tehostettu imuteknologia tekevät siitä erittäin tehokkaan mattojen ja kovien pintojen puhdistuksessa, kun taas PerfectEdge Technology mahdollistaa nurkkien ja reunojen helpon puhdistuksen. Roomba S9+:ssa on myös Imprint Smart Mapping -toiminto ohjaukseen ja aikataulutukseen, sekä Personal Smart Maps tehokasta puhdistusta varten.

Yksi Roomba S9+:n huomattavimmista ominaisuuksista on sen automaattinen likajätteen tyhjennysjärjestelmä, joka tyhjentää pölynimurin säiliön suljettuun pussiin. Tämä poistaa tarpeen manuaaliselle tyhjentämiselle ja tekee huollosta vaivatonta. Lisäksi iRobot OS:n avulla toimivat räätälöidyt siivoussuositukset varmistavat, että siivoustarpeesi tyydytetään tehokkaasti.

Tuotetiedot

 • Merkki: iRobot
 • Mallinimi: Roomba s9+ (9550)
 • Pintasuositus: Matto, Parketti, Kovat pinnat
 • Erityisominaisuudet: Ihanteellinen lemmikkien karvoille, Tehokas imuteho, Puhdistaa perusteellisesti nurkat ja reunat
 • Väri: Musta
 • Tuotteen mitat: 12,25L x 12,25W x 3,5H
 • Ohjaimen tyyppi: Vera, Sovelluksen ohjaus, Amazon Alexa, Siri, Ääniohjaus

Hyvät puole

 • Uraauurtava teknologia, jossa 40-kertainen imuteho
 • Automaattinen likajätteen tyhjennysjärjestelmä vaivattomaan huoltoon
 • Räätälöidyt siivoussuositukset iRobot OS:n avulla

Huonot puolet

 • Jotkut käyttäjät ovat kokeneet virhe 31 -ongelmia
 • Hinta voi olla korkeampi verrattuna muihin robotti-imureihin
 • Akun kesto voisi olla parempi

2. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012

Hyvä robotti-imuri

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012 on suosittu valinta asiakkaiden keskuudessa sen vaikuttavan puhdistustehon ja monipuolisuuden vuoksi. Se on saanut paljon kiitosta kyvystään tehokkaasti lakaista ja imuroida, vaikka jotkut olivat huolissaan sen lattianpesukyvystä.

Robotti on varustettu kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla, mukaan lukien kyky jakaa huoneet vyöhykkeisiin ja välttää esteitä. Se karttaa huoneet nopeasti ja navigoi huonekalujen ympärillä varmistaen perusteellisen puhdistuksen. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 25012 on erityisen tehokas poimimaan likaa ja karvoja erilaisilta lattiamateriaaleilta.

Tuotetiedot

 • Erittäin tehokas lattianpesussa ja imuroinnissa
 • Kyky jakaa huoneet vyöhykkeisiin ja välttää esteitä
 • Nopea huoneiden kartoitus ja huonekalujen navigointi

Hyvät puole

 • Vaikuttava puhdistusteho
 • Monipuolinen toiminnallisuus
 • Tehokas erilaisilla lattiamateriaaleilla

Huonot puolet

 • Joitain huolia lattianpesukyvystä
 • Mahdollisuus juuttumiseen mopin kiinnityksen vuoksi

3. Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotti-imuri

Xiaomi Robot Vacuum X10

Xiaomi Robot Vacuum X10+ on huippumalli, jossa on edistyksellisiä ominaisuuksia ja tehokas puhdistuskyky. Sen 4000 Pa imuteho poistaa tehokkaasti pölyn ja lian kaikilta pinnoilta. Nopea LDS-laserinavigointi takaa tarkan alueen kartan luomisen, mikä johtaa perusteelliseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Pitkä akun kesto jopa 180 minuuttia mahdollistaa pitkät puhdistussessiot ilman keskeytyksiä.

Lisäksi tämä robotti-imuri tarjoaa käteviä vaihtoehtoja, kuten ostamisen kanta-asiakaspisteillä ja noutomahdollisuuden myymälästä. Siihen sisältyy myös 2 vuoden valmistajan takuu ja 14 päivän palautusoikeus lisäturvana.

Tuotetiedot

 • Tekniset tiedot:
 • Lähtöteho: 20,0 V1 A
 • Nimellisteho: 1000 W
 • Imuteho: 4000 Pa
 • Akun kapasiteetti: 5200 mAh
 • Latausaika: noin 6 tuntia

Hyvät puole

 • Edullinen huippumalli
 • Nopea käsittely LDS-laserinavigoinnilla
 • Tehokas puhdistus 4000 Pa puhaltimella
 • Pitkä akun kesto jopa 180 minuuttia

Huonot puolet

 • Jotkut käyttäjät ovat kokeneet virhe 31 -ongelmia
 • Hinta voi olla korkeampi verrattuna muihin robotti-imureihin
 • Akun kesto voisi olla parempi

Ostaessasi robotti-imuria, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat 10 tekijää:

Kun harkitset robotti-imurin ostamista, on useita tekijöitä, jotka tulisi ottaa huomioon.

tekijät, jotka on otettava huomioon robottipölynimuria ostaessa
 1. Imurointikyky: Varmista, että robotti-imurilla on riittävä imurointiteho ja että se kykenee puhdistamaan erilaiset lattiapinnat, kuten parketin, matot ja laatat.
 2. Akun kesto: Tarkista robotti-imurin akun kesto ja varmista, että se pystyy imuroimaan koko asunnon yhdellä latauksella.
 3. Latausaika: Selvitä, kuinka kauan robotti-imuri tarvitsee latautuakseen täyteen ja kuinka nopeasti se voidaan palauttaa lataamaan.
 4. Äänitaso: Varmista, että robotti-imurilla on hiljainen toiminta, jotta se ei häiritse sinua tai muita perheenjäseniä.
 5. Suuret pölysäiliöt: Valitse robotti-imuri, jolla on riittävän suuri pölysäiliö, jotta se ei tarvitse tyhjentämistä liian usein.
 6. Suunnistusjärjestelmä: Tutki robotti-imurin suunnistusjärjestelmää ja varmista, että se pystyy navigoimaan tehokkaasti huoneiden välillä ja välttämään esteitä.
 7. Ajastusominaisuus: Harkitse robotti-imuria, jossa on ajastusominaisuus, jotta voit asettaa sen imuroimaan automaattisesti tiettyinä aikoina.
 8. Älykkäät toiminnot: Selvitä, mitä älykkäitä toimintoja robotti-imurissa on, kuten kartan tallennus, automaattinen lataus tai älypuhelinsovelluksen käyttömahdollisuus.
 9. Suodatusjärjestelmä: Varmista, että robotti-imurilla on tehokas suodatusjärjestelmä, joka poistaa tehokkaasti pölyn ja allergeenit.
 10. Hinta: Vertaile eri robotti-imurien hintoja ja valitse sellainen, joka tarjoaa parhaan hinta-laatusuhteen tarpeisiisi.
kuinka valita robottipölynimuri

1. Hinta

Yksi tärkeä tekijä robotti-imurien vertailussa on niiden hinta. Robotti-imurin hinta voi vaihdella merkistä, ominaisuuksista ja suorituskyvystä riippuen. Tässä on kolme keskeistä asiaa, jotka on hyvä pitää mielessä robotti-imurin hinnan arvioinnissa:

 • Ominaisuudet: Halvalla robotti-imurilla voi olla peruspuhdistuskykyjä, mutta siitä voi puuttua kehittyneitä ominaisuuksia kuten karttatekniikkaa tai älykotiyhteensopivuutta. Toisaalta parhaat robotti-imurit usein maksavat enemmän niiden kyvystä navigoida monimutkaisissa pohjapiirroksissa ja tarjota perusteellisempaa siivousta.
 • Suorituskyky: Vaikka halpa robotti-imuri voi olla edullinen, on tärkeää ottaa huomioon sen siivoustehokkuus. Jotkut halvemmat mallit voivat kamppailla lemmikkieläinten karvojen keräämisessä tai tehokkaassa esteiden navigoinnissa. Sijoittaminen parhaaseen robotti-imuriin varmistaa paremman imutehon, tehokkaan navigoinnin ja paremmat siivoustulokset yleisesti.
 • Kestävyys: Hinta voi myös olla kestävyyden merkki. Halvemmat mallit eivät välttämättä kestä raskasta käyttöä ajan mittaan ja ne saattavat vaatia usein korjauksia tai vaihtoja. Korkeampihintainen vaihtoehto tarkoittaa yleensä sijoittamista kestävämpään ja pitkäikäisempään laitteeseen.

2. Puhdistusteho

Puhdistusteho on ratkaisevan tärkeä tekijä robotti-imurin tehokkuuden määrittämisessä. Se kuvaa, kuinka hyvin robotti-imuri pystyy puhdistamaan erilaisia pintoja ja keräämään likaa, pölyä ja roskia. Eri robotti-imureita vertailtaessa on tärkeää ottaa huomioon niiden puhdistusteho, koska se vaikuttaa suoraan niiden suorituskykyyn.

Korkeampi puhdistusteho tarkoittaa, että robotti-imuri pystyy tarjoamaan perusteellisemman puhdistuskokemuksen. Se pystyy poistamaan likaa ja pölyä matosta, kovista lattioista ja jopa hankalasti tavoitettavista paikoista tehokkaammin. Tämä on erityisen tärkeää lemmikkieläintalouksissa tai allergioista kärsiville henkilöille.

Robotti-imurin puhdistusteho riippuu useista tekijöistä, kuten imutehosta, harjaterästä ja suodatusjärjestelmästä. Tehokas imumoottori yhdistettynä tehokkaisiin harjoihin voi varmistaa paremmat puhdistustulokset. Lisäksi kehittyneet suodatusjärjestelmät voivat vangita jopa pienimmät hiukkaset, parantaen ilmanlaatua kotona.

3. Äänitaso

Kun arvioimme robotti-imureiden suorituskykyä 2023 robottiimuri testissämme, yksi tärkeä tekijä, jota arvioimme, on niiden äänitaso. Tämä tekijä on olennainen niille, jotka etsivät rauhallista ja häiriötöntä ympäristöä robottia siivotessa. Tiimimme mittaa ja analysoi tarkasti jokaisen mallin tuottamat desibelimäärät käytön aikana, tarjoten arvokasta tietoa kuluttajille.

Pienempi äänitaso tarkoittaa hiljaisempaa siivouskokemusta, mikä voi olla erityisen edullista talouksille, joissa on pieniä lapsia tai yksilöille, jotka tekevät etätöitä. Otamme huomioon mahdolliset merkittävät eroavaisuudet melun tuottamisessa eri merkkien ja mallien välillä, jotta voimme tarjota tarkkoja vertailuja. Integroimalla tämän tiedon kattavaan arvosteluun pyrimme auttamaan lukijoita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, jotka vastaavat heidän mieltymyksiään harmonisen elinympäristön suhteen.

4. Akun kesto

Jotta saisit kaiken hyödyn irti robotti-imuristasi, kannattaa kiinnittää huomiota sen akun kestoon. Vertaillessasi erilaisia robotti-imureita, akun keston pituus on tärkeä tekijä. Pidempi akun kesto tarkoittaa, että robotti voi siivota pidemmän ajanjakson ennen kuin se tarvitsee latausta. Tämä on erityisen tärkeää, jos kotisi on suuri tai siivottavia huoneita on useita. Se myös varmistaa, ettei robotti lopu virtaa kesken siivouskierroksen, mikä saattaisi aiheuttaa sen pysähtymisen ja jättää joitain alueita siivoamatta.

Lisäksi pidempi akun kesto mahdollistaa robottisiivoojan laajemman alueen siivoamisen ennen latauksen tarvetta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kotissasi on useita kerroksia tai haluat pitkäkestoisia siivoussessioita ilman keskeytyksiä. Vankka akun kesto takaa, että robotti-imuri navigoi tehokkaasti erilaisilla pinnoilla ja selviää suuremmista siivoustöistä vaivattomasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että eri robotti-imureita vertailtaessa on olennaista kiinnittää huomiota kunkin mallin akun kestoon. Pidempään kestävä akku takaa keskeytyksettömät siivoussessiot ja mahdollistaa laajempien alueiden siivoamisen helposti. Tarkkailemalla tätä näkökohtaa huolellisesti voit valita robotti-imurin, joka vastaa tarpeitasi ja tarjoaa optimaalisen suorituskyvyn tilaasi.

5. Suorituskyky eri pinnoilla

Jos kotisi eri pinnoilla on erilaisia pintoja, haluat robotti-imurin, joka suoriutuu hyvin kaikilla niistä. Suorituskyky eri pinnoilla on tärkeä tekijä, kun valitset robotti-imuria. Auttaaksemme sinua tekemään tietoisen päätöksen, tässä on neljä avainkohtaa, jotka kannattaa ottaa huomioon:

 1. Mattojen puhdistus: Etsi robotti-imuri, jolla on voimakas imuote ja tehokkaat harjat syväpuhdistusta varten. Näin varmistetaan, että myös pienimmät likahiukkaset poistetaan.
 2. Kovien lattiapintojen puhdistus: Valitse robotti-imuri, jossa on anturit ja harjat erityisesti koville lattioille suunniteltuna. Nämä ominaisuudet estävät naarmuja ja keräävät pölyn ja roskat tehokkaasti.
 3. Lemmikkieläinten karvojen poisto: Jos sinulla on karvaisia ystäviä kotona, valitse robotti-imuriksi sellainen, jolla on erinomaiset lemmikkieläinten karvojen poisto-ominaisuudet. Etsi malleja, joissa on erikoisharjat ja suodattimet, jotka käsittelevät lemmikkieläinten hilsettä tehokkaasti.
 4. Reunojen puhdistus: Varmista, että valitsemallasi robotti-imurilla on reunojen puhdistusominaisuudet, jotta se pystyy pääsemään nurkkiin ja pitkin listoja jättämättä aluetta koskemattomaksi.

Näiden tekijöiden huomioon ottamisella voit löytää ihanteellisen testivoittaja-robotti-imurin, joka täyttää erityistarpeesi ja tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä kaikilla kotisi pinnoilla.

6. Pölynkerääjän koko

Roskakorin koko on tärkeä seikka valittaessa robotti-imuria. Se määrittää kuinka paljon likaa ja roskia robotti voi kerätä ennen kuin se täytyy tyhjentää. Testiemme perusteella huomasimme, että robotti-imurin testivoittajalla oli suurempi roskakori verrattuna muihin malleihin. Tämä mahdollisti pidemmät puhdistusajat ilman tarvetta usein tyhjentämiseen. Suurempi roskakori tarkoittaa myös sitä, että robotti pystyy käsittelemään enemmän likaa ja lemmikkien karvoja, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kotitalouksiin, joissa on lemmikkejä tai paljon liikennettä. Lisäksi hyvällä robotti-imurilla tulisi olla hyvin suunniteltu roskakori, joka on helppo irrottaa ja tyhjentää aiheuttamatta sotkua. Vertailumme hyvällä robotti-imurilla oli käyttäjäystävällinen muotoilu, jossa oli yksinkertainen yhden kosketuksen painike roskakorin tehokkaaseen tyhjentämiseen.

7. Suodattimen tyyppi

Robottipölynimurin käyttämä suodatintyyppi on tärkeä tekijä otettavaksi huomioon. Se määrittää, kuinka tehokkaasti imuri voi kerätä ja vangita pölyä, allergeeneja ja muita hiukkasia. Yleensä on olemassa kaksi pääasiallista suodatintyyppiä: HEPA-suodattimet ja tavalliset suodattimet. HEPA-suodattimet, eli High Efficiency Particulate Air -suodattimet, tunnetaan erinomaisesta suodatustehokkuudestaan. Ne voivat poistaa jopa 0,3 mikronin kokoisia hiukkasia 99,97 prosentin tehokkuudella. Tämä tekee niistä erittäin tehokkaita allergeenien poistamisessa ja sisäilman laadun parantamisessa. Toisaalta tavalliset suodattimet eivät ole yhtä tehokkaita pienempien hiukkasten keräämisessä, mutta ne tarjoavat silti kohtuullisen suodatuksen yleisiin puhdistustarkoituksiin. Valitessa robottipölynimuria on tärkeää ottaa huomioon omat tarpeet ja se, tarvitsetko HEPA-suodattimien tarjoamaa kehittyneempää suodatusta vai riittääkö tavallinen suodatin puhdistustarpeisiisi.

8. Esteiden tunnistusjärjestelmä on tekniikka

Se käyttää erilaisia antureita ja anturiteknologiaa kerätäkseen tietoa esteistä ja niiden sijainnista. Tämä järjestelmä on erityisen hyödyllinen ajoneuvoissa, kuten autoissa ja roboteissa, jotta ne voivat välttää törmäyksen esteisiin ja säilyttää turvallisuuden.

Jotta saat sujuvan siivouskokemuksen, haluat esteiden havaitsemisjärjestelmän robotti-imurissasi. Tämä ominaisuus mahdollistaa robotin navigoinnin huonekalujen, seinien ja muiden esineiden ympärillä ilman jumiutumista tai vahinkojen aiheuttamista. Robotti-imureissa on erilaisia esteiden havaitsemisjärjestelmiä, joilla kullakin on omat etunsa ja rajoituksensa.

Tässä on visuaalinen esitys erilaisista esteiden havaitsemisjärjestelmistä:

Esteiden havaitsemisjärjestelmäKuvaus
Puskurin tunnistimetNämä tunnistimet havaitsevat fyysisen kosketuksen esineisiin ja mahdollistavat robotin suunnan muuttamisen niiden välttämiseksi. Ne ovat tehokkaita suurten esteiden havaitsemisessa, mutta saattavat ohittaa pienemmät esteet.
InfrapunasensoritNämä sensorit lähettävät infrapunavaloa, joka heijastuu esineistä ja palaa takaisin robotin vastaanottimeen. Mittaamalla valon paluun keston robotiikka voi laskea etäisyyden itsensä ja esineen välillä. Ne ovat tarkkoja, mutta heijastukset tai läpinäkyvät pinnat voivat vaikuttaa niihin.
LaseranturitNämä anturit käyttävät laserkeiloja luodakseen 360 asteen kartan ympäristöstään. Ne tarjoavat tarkan kartan ja navigointikyvyt, mutta voivat olla kalliimpia.

9. Ajastus- ja ohjelmointiominaisuudet

Kun puhutaan robottipölynimureista, ei voi ohittaa niiden aikataulutus- ja ohjelmointiominaisuuksia. Nämä edistyneet toiminnot mahdollistavat tiettyjen siivousaikojen asettamisen ja jopa henkilökohtaisten siivousrutiinien luomisen tarpeidemme mukaan. Hyödyntämällä näitä ominaisuuksia voimme varmistaa, että kotimme siivotaan tehokkaasti ja meille sopivaan aikaan.

Aikataulutus ominaisuus mahdollistaa robotin ohjelmoinnin automaattiseen siivoukseen tiettyjen väliaikojen päähän, olipa se sitten päivittäin, viikoittain tai halutun taajuuden mukaan. Tämä säästää aikaa ja varmistaa johdonmukaisen puhtaan asuinalueen. Lisäksi jotkut mallit tarjoavat etäohjelmoinnin mukavuuden älypuhelinsovellusten avulla, jolloin voimme hallita ja valvoa laitetta jopa silloin, kun olemme poissa kotoa.

Lisäksi nämä robotit ovat usein varustettu antureilla, jotka mahdollistavat esteiden havaitsemisen ja polun muokkaamisen sen mukaan. Tämä esteiden havaitsemisjärjestelmä varmistaa, että ne navigoivat huonekalujen, seinien ja muiden mahdollisten esteiden ympärillä aiheuttamatta vahinkoa tai jäämättä jumiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että robottipölynimurien ajoitus- ja ohjelmointiominaisuudet nostavat ne pelkistä kodinkoneista älykkäiksi avustajiksi puhtaan kotiympäristön ylläpitämisessä.

10. Huoltotarve

Yksi tärkeä näkökohta otettavaksi huomioon on näiden robotti-imurien vaatima huolto. Vaikka ne saattavat vaikuttaa vaivattomalta ratkaisulta lattioiden puhtaana pitämiseen, ne vaativat säännöllistä ylläpitoa. Tähän kuuluu pölyastian tyhjentäminen, harjojen puhdistus sekä tarkistaminen mahdollisten tukosten varalta. Lisäksi suositellaan anturien ja latausliittimien säännöllistä puhdistamista optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Jotkut mallit vaativat myös suodattimien vaihtamista muutaman kuukauden välein. On tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita oikeanlaisen huollon suhteen pidentääksesi robotti-imurisi käyttöikää ja säilyttääksesi sen tehokkuuden. Hyvällä hoidolla voit nauttia puhtaista lattioista ilman suurta omaa vaivaa.

Kuinka suoritimme kokeen – robotti-imuri testi

paras robotti-imuri

Voit aloittaa selittämällä, miten testi toteutettiin. Aloimme valitsemalla valikoiman suosittuja robotti-imureita, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla saatavilla. Tiimimme kehitti kattavan testaussuunnitelman, jolla arvioitiin jokaisen mallin suorituskykyä erilaisissa todellisissa tilanteissa. Simuloimme erilaisia lattiapintoja, kovista pinnoista mattoihin, ja arvioimme, miten hyvin nämä robotit selviytyivät eri lika- ja roskamääristä. Lisäksi testasimme niiden kykyä liikkua huonekalujen ja esteiden ympärillä sekä tehokkuutta nurkkien ja reunojen puhdistuksessa. Jokainen robotti kävi läpi tiukan testauksen pidemmän aikaa, jotta saimme tarkkaa tietoa akunkeston, melutasojen ja yleisen puhdistustehokkuuden osalta. Tavoitteenamme oli tarjota yleisöllemme yksityiskohtaisia näkemyksiä kunkin robotin vahvuuksista ja heikkouksista, jotta he voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Näin valitsimme paras robotti-imuri.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on hintaluokka parhaille robotti-imureille?

Parhaiden robotti-imureiden hintahaarukka vaihtelee merkin ja ominaisuuksien mukaan. Yleisesti ottaen voit odottaa löytäväsi laadukkaita malleja hintaluokasta noin 180 euro aina 900 euro tai enemmän.

Kuinka kauan robotti-imurin lataaminen kestää?

Robotti-imuri yleensä kestää noin 2-3 tuntia latautuakseen täyteen. Tämä latausaika voi hieman vaihdella riippuen tietystä mallista ja sen akun kapasiteetista.

Tulevatko parhaiten arvioidut robotti-imurit mukanaan mitään lisäominaisuuksia tai tarvikkeita?

Paras robotti-imuri tulevat erilaisten lisäominaisuuksien ja tarvikkeiden kanssa. Niihin voi sisältyä esimerkiksi virtuaalisia seinäesteitä, kaukosäätimiä, aikataulutusvaihtoehtoja, HEPA-suodattimia ja itsestään tyhjentyviä ominaisuuksia.

Voiko robotti-imuri puhdistaa useita erilaisia lattiamateriaaleja, kuten mattoja ja parkettia?

Kyllä, robotti-imurit voivat puhdistaa useita erilaisia lattiamateriaaleja, kuten mattoa ja parkettia.

Kuinka usein robotti-imurin harjat ja suodattimet tulisi vaihtaa?

Robotti-imurin harjat ja suodattimet tulisi vaihtaa säännöllisesti pitääkseen suorituskyvyn optimaalisena. On suositeltavaa tarkistaa valmistajan ohjeet saadakseen tarkat ohjeet siitä, kuinka usein ne tulisi vaihtaa.