Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

PARAS 55 TUUMAINEN TV

TV 55 TUUMAA 4K TESTI

PARAS 55 TUUMAINEN TV TESTIVOITTAJA

Parhaat 55-tuumaiset televisiot tarjoavat upean tv-kokemuksen koossa, joka sopii helposti useimpiin olohuoneisiin. Monet ihmiset huomaavat, että 55-tuumainen televisio sopii erinomaisesti heidän olosuhteisiinsa vaarantamatta heidän nautintoaan 4K-resoluutiosta, jota pienemmät näytöt saattavat tehdä. Olemme käyttäneet yli 100 tuntia kymmenien TV-mallien katsastamiseen viimeisen vuoden aikana, ja esittelemme sinulle nyt neljä voittajaa.

Oppaamme mukaan 55-tuumainen televisio sopii hyvin huoneisiin, joissa ihmiset istuvat 1,5 metrin päässä televisiosta, joten tämä on ihanteellinen näytön koko asunnoille, asuntoloille ja pienemmille kodeille. 55-tuumainen televisio sopii myös hienosti moniin makuuhuoneisiin. Jos 55-tuumainen televisio kuulostaa juuri sinulle oikealta, valittavana on paljon vaihtoehtoja.

Jos koolla ei ole väliä, voit tutustua erikokoisiin televisioihin. Jos kuitenkin luotat meihin kun sanomme että 55-tuumainen tv on ideaali, jatka lukemista.

55 TV vertailu

LG CX OLED

LG CX OLED

Suosituin valintamme on LG CX OLED, paras televisio missä tahansa koossa, kiitos sen vaikuttavan OLED-näytön ja erinomaisten äly ominaisuuksien. Se on myös markkinoiden ainoa televisio, jossa on neljä HDMI 2.1 -porttia, mikä on erinomainen valinta käytettäväksi PS5- ja Xbox Series X -pelikonsolien kanssa. Se on paras 55 tuumainen tv kaiken kaikkiaan.

Upea kuva. Loistavat äly TV ominaisuudet. Parhaat äänentoisto ominaisuudet. Ultra ohut muotoilu. Relatiivisesti korkea hinta.

LG CX OLED on kaiken kaikkiaan paras 4K-älytelevisio, jopa 55 tuuman mallissa. Upea näyttö, sisäänrakennettu Google Assistant ja Amazon Alexa -tuki sekä paljon muita älykkäitä ominaisuuksia, se on suosikkimme. LG:n webOS 5.0 älykkäällä kodin hallinnalla ja intuitiivisella liikkeenhallinta kaukosäätimellä, se on yksi älykkäimmistä televisioista joita olemme koskaan nähneet.

LG on parantanut erinomaista OLED-prosessoriaan tehokkaammaksi, dolby vision IQ:n (joka säätää HDR-suorituskykyä ympäristön valaistuksen perusteella) lisääminen ja äänenparannus tekoälypohjaisella äänenvirityksellä. Ja vaikka LG CX OLED:n premium-hinta saattaa karkoittaa joitakin ostajia, se pakkaa premium-arvoa enemmän kuin kalliimmat OLED-kilpailijat, mutta antaa silti vertaansa vailla olevan kuvan. Se on tv, joka on voittaja.

TCL 6-sarjan Roku TV (55R635)

TCL 6-sarjan Roku TV

Erinomainen QLED- ja mini-LED-näyttö. Loistava pelisuorituskyky. Roku TV tarjoaa valtavan sovellusvalikoiman ja helpon käyttöliittymän. Parannettu Roku kaukosäädin. Ääni on hieman heikko. Roku puuttuu joistakin uusimmista sovelluksista.

55-tuumainen TCL 6-sarjan Roku TV (R635) tarjoaa valtavan arvon edulliseen hintaan. Se tarjoaa ensiluokkaisen kuvanlaadun ja loistavan älytelevisio kokemuksen paljon vähemmällä rahalla kuin kilpailevat televisiot. Vuoden 2020 jatko-osa vuoden 2019 TCL 6-Seriesille, R635 lisää mini-LED-taustavalot QLED:n lisäksi. Tuloksena on vaikuttava väri ja kirkkaus, ja jotkut parhaista HDR-suorituskyvyistä joita olemme nähneet missään OLED-näytössä.

TCL toimittaa edelleen enemmän, kuten THX Certified Game Mode, joka tekee 6-sarjasta yhden parhaista saatavilla olevista pelitelevisioista, jopa vielä julkaisemattomista konsoleille, kuten PS5 ja Xbox Series X.

Vizio OLED TV (OLED55-H1)

Vizio OLED TV

Erittäin alhainen hinta OLED televisiolle. Vahva kuvan- ja äänenlaatu. SmartCast tarjoaa runsaasti älykkäitä ominaisuuksia ja ilmaista videosisältöä. Pelisuorituskyky voisi olla parempi. Hankala teline.

55-tuumainen Vizio OLED TV (OLED55-H1) on markkinoiden edullisin OLED-televisio. Vizio OLED maksaa satoja euroja vähemmän kuin kilpailevat televisiot, ja se sisältää runsaasti älykkäitä ominaisuuksia 4K OLED näytön rinnalla ja tarjoaa ensiluokkaista kuvanlaatua, joka yleensä maksaa paljon enemmän.

Vizion SmartCast-älytelevisio alusta on myös laajentanut sovellus valikoimaansa merkittävästi, ja kaikki tärkeimmät sovellukset , joita saatat haluta – Netflixistä Disney+:aan- ovat saatavilla suoraan televisiosta. Ne harvat, joita ei tarjota aloitusnäytössä (HBO Max on räikein puute), voidaan silti nauttia television sisäänrakennetun Google Cast- ja AirPlay 2 -tuen kautta. Yhdistä kaikki tämä parannettuun kaukosäätimen muotoiluun ja upeaan ääneen keskimääräistä parempaan bassoon, ja sinulla on yksi vuoden parhaista televisioista joka on helppo valinta edullisille OLED-televisioille.

Vizio M-sarjan quantum 55 tuumaa (M558-G1)

Vizio M-sarjan quantum 55 tuumaa

Quantumpiste näyttö tarjoaa eloisan värin. Täydet älytelevisio-ominaisuudet, joissa on paljon ilmaista sisältöä. Rajattu sovellusvalikoima. TV:ssä Mote-suunnittelu. Vizio M-Series Quantum tarjoaa premium-kvanttipiste näytön kohtuulliseen hintaan ja lisää SmartCast 3.0:n Vizion kehittyvän älytelevisio alustan, tekien siitä yhden parhaista 55 tuumaisista televisioista, mikä antaa sinulle todella premium katselukokemuksen halvemmalla. Vizio on ottanut suuria harppauksia parin viime vuoden aikana, ja tämän vuoden kvanttipiste näyttö on pitänyt vauhtia yllä tarjoamalla erinomaisen näytön suurella arvolla.

M-Series Quantumissa on väriä lisääviä kvanttipisteittä, jotka parantavat kuvanlaatua ja paikallista himmennystä, mikä parantaa HDR-suorituskykyä Dolby Vision -tuella. Sisäänrakennettu Google Chromecast tarjoaa tuhansia mahdollisia sovelluksia ja palveluita, ja SmartCast-ohjelmiston uusin versio tukee Apple AirPlay2:ta ja HomeKitiä, mikä tekee siitä yhtä hyvän iOS-käyttäjille. Tätä televisiota suosittelemme useimmille ostajille juuri nyt.

Television saaminen on investointi. Se on tekniikkaa, jonka todennäköisesti omistat useita vuosia, minkä vuoksi haluat varmistaa, että valitset sinulle parhaan 55 tuumaisen television.  Selvitä ensin, otatko 55 tuumaisen television. Vaikka se on suurin koko, joka sopii seinälle tai TV-osastolle, se ei tarkoita, että se sopii huoneeseen. Harkitse myös, sopisiko 65-tuumainen televisio paremmin kotiisi.

Voit odottaa maksavasi noin 1000-1500 euros hyvästä 55 tuumaisesta 4K-televisiosta. Jos sinulla on tiukempi budjetti, tutustu parhaisiin TV-tarjouksiin joidenkin vaihtoehtojen saamiseksi. Muista kuitenkin, että suorituskyky ottaa osuman alemmilla hintaluokilla.

Jos haluat eniten värejä, hanki televisio joissa on Dolby Vision -yhteensopivuus yllä. Tämä tekniikka pystyy tuottamaan enemmän värejä, enemmän kontrasti tasoja ja lisää kirkkautta. Se voi tehdä televisiosta hieman kalliimman, mutta se takaa, että olet tyytyväinen televisioon, koska Dolby Vision -formaatti näyttää olevan paras mitä voit saada.